Settings

Auto theorie leren

Wil jij met 99% kans slagen?

In 2 dagen intensief je auto theorie leren en daarna 99% kans hebben om te slagen? Met TheorieLokaal kan het! Dankzij onze unieke en zelf ontwikkelde aanpak blijft de auto theorie beter hangen en wordt de stof beter begrepen. Na twee dagen plannen wij een examen voor je in en ga je direct op voor je theorie. Vele duizenden cursisten hebben dankzij ons het weten te halen. Inmiddels is je kans om te slagen zelfs 99%! Dat wil jij toch ook?

Zo doen wij dat

Wil jij ook snel in je eigen auto rond kunnen rijden? Dan moet je nog wel leren voor je theorie en het praktijkexamen halen. Voor dat laatste heb je je eigen rijschool. Aangesloten rijscholen adviseren hun leerlingen om bij ons hun auto theorie te halen. In combinatie met een pakket is dit zelfs gratis. Ook andere leerlingen van andere scholen zijn welkom. In twee sessies van ieder vier tot vijf uur stomen we je klaar. Je krijgt een heldere uitleg en er is ruimte om vragen te stellen over de theorie. Met ons wordt leren een fluitje van een cent!

auto theorie leren

Daarom bij ons je auto theorie leren

Theorie leren lijkt eenvoudig: je leest het boek en oefent wat met een cd-rom. Toch blijkt uit onderzoek dat dit niet veel succes oplevert. Maar liefst 60 tot 80% zakt op die manier voor zijn examen. Een goede voorbereiding waarbij uitleg en oefenen centraal staat, werkt beter:

  • Bij ons heb je dan ook 99% kans dat je het haalt;
  • Hiervoor hebben wij eigen lesmateriaal en hoef je niets aan te schaffen;
  • Ook mag je een gratis proefles volgen om te kijken of het bevalt;
  • Haal je het niet? Dan krijg je korting op de tweede cursus;
  • En dankzij onze scherpe prijzen betaal je nooit te veel.

Ook snel je eigen auto?

Wil jij ook via ons een cursus volgen en zo je auto theorie leren? Dan ben je van harte welkom. Op onze site zie je wanneer de eerstvolgende cursus van start gaat. Heb je nog vragen of wil je een gratis proefles van anderhalf uur inplannen om te zien hoe wij je de theorie leren? Neem dan telefonisch contact met ons op en bel naar 06-41278856. Je mag ook via ons contactformulier een bericht achterlaten en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Kom ook bij ons je auto theorie leren.

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha

Je theorie-examen halen binnen 24 uur? Kies TheorieLokaal!

Vraag nu een gratis proefles aan