Settings

Auto theorie

Auto theorie snel onder de knie

Ben jij aan het lessen en wil je dat roze pasje snel hebben, vergeet dan niet dat je ook nog je auto theorie moet halen. Heb je dit niet gehaald, dan mag je het praktijkexamen ook niet maken. Het theorie examen is niet zo simpel als het misschien klinkt. Maar liefst 60 tot 80% zakt bij de eerste poging. Wees daarom goed voorbereid en volg een theoriecursus bij TheorieLokaal. In twee dagen dompelen we je onder in theorie en heb je 99% kans van slagen!

Zo ziet onze theoriecursus eruit

Op twee achtereenvolgende dagen krijg je bij ons les over de theorie. Iedere dag duurt vier tot vijf uur. Je krijgt duidelijke uitleg en kunt vragen stellen. Ook gaan we veel oefenen en bereiden we je voor op de inhoud van de toets. Wij reserveren een examen voor je aan het einde van de tweede dag. Met de auto brengen wij je naar het CBR, zodat jij je nergens zorgen om hoeft te maken. En met een beetje geluk is het rijbewijs voor de auto dan weer een stukje dichterbij!

Auto theorie

Jij kiest toch ook voor ons?

Kies ook voor TheorieLokaal voor het halen van je theorie. Of je nu lest bij een aangesloten rijschool of in de auto van een ander. Dan profiteer je van de volgende voordelen:

  • Scherpe prijzen;
  • 99% slagingsgarantie;
  • Korting op nieuwe cursus als je zakt;
  • Gratis proefles van 1,5 uur;
  • Geen boeken of cd nodig.

Tips voor je theorie

Hoewel wij je graag helpen, komt het uiteindelijk aan op jezelf. Jij moet de toets maken en slagen. Daarom geven we je graag nog een aantal tips mee:

  • Ga de avond ervoor op tijd naar bed, zodat je uitgerust bent;
  • Let op je eten en drinken, want je moet je wel 45 minuten kunnen concentreren;
  • Ontspan en bedenk dat de wereld niet vergaat als je zakt voor je auto theorie.

Neem gerust contact op

Wil jij binnenkort in je eigen auto de weg op? Haal dan snel via ons je theorie. Onze deelnemers noemen ons klantvriendelijk, vinden dat we kwaliteit leveren en dat tegen een scherpe prijs. Nieuwsgierig naar de eerstvolgende cursusdatum? Kijk dan op onze site en meld je aan! Contact opnemen kan via ons online contactformulier of via 06-41278856. Rijd straks in je eigen auto rond dankzij het halen van je auto theorie bij TheorieLokaal.

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha

Je theorie-examen halen binnen 24 uur? Kies TheorieLokaal!

Vraag nu een gratis proefles aan