Settings

CBR theorie examen

99% slagingskans voor je examen

Wil jij ook zo goed als zeker slagen voor je CBR theorie examen? Kom dan bij TheorieLokaal een cursus volgen en dan zorgen wij ervoor dat je 99% kans hebt om je theorie examen direct te halen. In twee intensieve dagen stomen we je helemaal klaar en aan het einde van de tweede dag brengen wij je naar het CBR en maak je het examen. Grote kans dat je meteen slaagt en weer een stap dichter bij je rijbewijs bent!

Over het CBR theorie examen

Tegenwoordig wordt het theorie examen op de computer gemaakt bij het CBR.

Al je spullen laat je achter in een klusje en daarna mag je de toets maken:

  • Je krijgt eerst 25 vragen over Gevarenherkenning, waarvan je er minstens 13 goed moet hebben;
  • Dan krijg je 40 vragen over Verkeersinzicht en Verkeersregels, waarvan je er minstens 35 goed moet hebben;
  • Ben je klaar? Dan zie je direct of je bent geslaagd en juichend het CBR mag verlaten;
  • Helaas gezakt? Dan mag je bij ons de theorie cursus met korting opnieuw volgen.

CBR theorie examen

Volg onze cursus

Al duizenden kandidaten haalden via ons hun CBR theorie. Ook zijn inmiddels diverse rijscholen bij ons aangesloten en adviseren zij hun leerlingen om bij ons de theorie te volgen. Of je nu elders lest of zelf al een examen hebt gepland, maakt niet uit. Wij geven je twee dagen lang heldere uitleg, de kans om vragen te stellen en goed te oefenen. Zo bereiden we je optimaal voor. Per dag krijg je vier tot vijf uur les over de CBR theorie om je CBR theorie examen te behalen.

Laat ons je helpen!

Wist je dat 60 tot 80% van de kandidaten zakt bij de eerste poging? Zij hebben zich niet genoeg voorbereid, wisten niet wat ze te wachten stond of snapten simpelweg de stof niet. Zorg dat jij weet waar je aan begint en laat ons je helpen! Je kunt op onze site zien op welke data de eerstvolgende cursus wordt gegeven en meld je snel aan! Vragen of interesse in een gratis proefles? Bel dan 06-41278856 of laat een bericht achter via ons gratis formulier. Met onze hulp heb je 99% kans om te slagen voor je CBR theorie examen.

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha

Je theorie-examen halen binnen 24 uur? Kies TheorieLokaal!

Vraag nu een gratis proefles aan