Settings

CBR theorie

Binnen 24 uur je CBR theorie

Kun jij niet wachten om zelf auto te mogen rijden, maar moet je nog wel even dat CBR theorie examen halen? Kom dan langs bij TheorieLokaal, want dankzij onze unieke lesmethode stomen we je in twee intensieve examens klaar voor de toets. Vele duizenden kandidaten haalden op deze manier al hun theorie. Inmiddels hebben we een slagingspercentage van maar liefst 99%! Grote kans dus dat jij tevreden bij het CBR vertrekt!

Hoe gaat het bij het CBR?

Tegenwoordig worden alle theorie examens bij het CBR op de computer gemaakt. Het is verplicht om al je spullen in een kluisje te bewaren als je de toets maakt. Wij van TheorieLokaal reserveren een plekje voor je en brengen je naar het CBR. Daar:

  • Krijg je eerst 25 vragen Gevarenherkenning, waarvan je er minstens 13 goed moet hebben (en je krijgt 8 seconden bedenktijd);
  • Daarna krijg je 40 vragen Verkeersinzicht en Verkeersregels en moet je er minimaal 35 goed hebben;
  • Aan het einde van de toets krijg je de uitslag direct te zien;
  • Ben je gezakt? Dan mag je met korting opnieuw onze cursus volgen.

CBR theorie

Cursus van TheorieLokaal

Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op het CBR theorie examen volg je een intensieve tweedaagse cursus. Aan het einde van de laatste dag maak je de toets bij het CBR. Het lesmateriaal hebben wij zelf ontwikkeld, dus je hoeft geen boeken of cd’s te kopen voor de theorie. Ook kun je bij ons je vragen stellen en krijg je een duidelijke uitleg. Wil je zelf ervaren hoe wij lesgeven over de theorie? Dan kun je een proefles van 1,5 uur volgen. Vraag ons hier gerust naar.

Je bent van harte welkom

Wij werken samen met een aantal rijscholen. Wanneer je bij hen lest met een pakket, dan kun je gratis onze theoriecursus volgen. Les je ergens anders of heb je zelf al een examendatum voor je theorie geregeld? Ook dan ben je nog steeds van harte welkom. Op onze site kun je vinden op welke data de eerstvolgende cursus wordt gegeven. Voor meer informatie kun je ons ook telefonisch bereiken: 06-41278856. Je mag ook een bericht achterlaten op onze site met je vraag over de CBR theorie.

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha

Je theorie-examen halen binnen 24 uur? Kies TheorieLokaal!

Vraag nu een gratis proefles aan