Settings

Theorie Eindhoven

Haal binnen 24 uur je CBR theorie examen

Houd jij wel van aanpakken in Eindhoven en wil jij binnen 24 uur je CBR theorie examen halen? Dan kan dat nu dankzij TheorieLokaal. Wij hebben een unieke lesmethode ontwikkeld, die zeer succesvol is. Theorie oefenen is nu een eenvoudige klus dankzij onze theorie cursus. Op twee opeenvolgende dagen duiken we met je in de theorie. Aan het einde van de tweede dag maak je bij het CBR het theorie examen en maar liefst 99% van onze leerlingen in Eindhoven en de rest van Brabant slaagt!

Wat moet je precies kunnen voor het CBR theorie examen?

Het CBR theorie rijexamen bestaat uit twee onderdelen. Als eerste krijg je 25 vragen over Gevarenherkenning. Je ziet situaties alsof je zelf in de auto zit. Zou je nu remmen of gas loslaten? Je krijgt 8 seconden bedenktijd per vraag en in totaal moet je er minimaal 13 goed hebben. In het tweede deel krijg je 40 vragen over Verkeersregels en Verkeersinzicht en moet je er minstens 35 goed hebben. Op beide onderdelen wordt je getraind in Eindhoven dankzij onze theorie cursus.

CBR Theorie Eindhoven

De voordelen van TheorieLokaal in Eindhoven

Uiteraard kun je ook zelf een poging wagen om de stof van het CBR theorie onder de knie te krijgen in Eindhoven. Maar dat vraagt ook om discipline en een goed vermogen om te kunnen leren. Omdat veel mensen toch behoefte hebben aan een steuntje in de rug en een goede uitleg, hebben wij onze eigen lesmethode ontwikkeld. Kies je in Eindhoven voor ons, dan profiteer je van:

  • Een hoge slagingsgarantie, want met onze eigen leerstof slaagt bijna iedereen;
  • Je hoeft geen cd of boek te kopen. Die zijn niet nodig bij ons theorie leren;
  • Wil je eerst kennismaken? Vraag dan een gratis proefles van 1,5 uur aan;
  • Wij regelen alles voor je, zoals het reserveren van je theorie examen en het vervoer naar de locatie van het CBR in Eindhoven of een andere stad;
  • Zak je? Dan krijg je korting op de theorie cursus en het examen.

Neem vandaag nog contact op voor het halen van je CBR theorie examen in Eindhoven

Ook de reacties van onze tevreden en geslaagde kandidaten liegen er niet om: allemaal raden zij TheorieLokaal aan, omdat wij garant staan voor klantvriendelijkheid, kwaliteit en een scherpe prijs. Zelf ervaren hoe wij werken en snel je theorie halen in Eindhoven? Bel dan snel naar 06-41278856 of vul ons online contactformulier in. Op onze site zie je ook wanneer de volgende theorie cursus wordt aangeboden. Ben jij er straks ook bij om je CBR theorie examen in Eindhoven te halen?

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha

Je theorie-examen halen binnen 24 uur? Kies TheorieLokaal!

Vraag nu een gratis proefles aan