Settings

Theorie Mierlo

Kortste weg naar je rijbewijs

Droom jij weleens van je eigen auto en wil je daarmee lekker kunnen rondrijden in Mierlo? Dan kunnen wij van TheorieLokaal je al een eind op weg helpen. Bij ons kun je namelijk binnen 24 uur je theorie examen halen. Hoe dat kan? In twee intensieve dagen spijkeren we je helemaal bij dankzij een door onszelf ontwikkelde methode. Bovendien geven we je een heldere uitleg en kun je vragen stellen. Met deze werkwijze slaagt 99% van onze cursisten. Ben jij de volgende die slaagt voor zijn theorie rijexamen in Mierlo?

Zo werken wij in Mierlo

Op twee achtereenvolgende dagen krijg je bij ons vier tot vijf uur les over de stof. Hiervoor hoef je geen boeken of cd’s te kopen, want onze lesmethode hebben wij zelf ontwikkeld. Centraal staat een heldere uitleg en de kans om vragen te stellen. Zo wisselen theorie leren en theorie oefenen elkaar af. Ook thuis in Mierlo kun je nog aan de slag gaan. Aan het einde van de tweede dag zorgen wij ervoor dat je een toets kunt maken bij het CBR theorie en zie je direct of je bent geslaagd of niet. Hopelijk ga je blij naar huis in Mierlo.

Mierlo

Waarom TheorieLokaal kiezen?

Natuurlijk kun je ook zelf een lesboek kopen en oefenmateriaal online zoeken, maar ervaring leert dat dit geen goede methode is voor jou in Mierlo. Maar liefst 60 tot 80% van de kandidaten haalt zo de eerste keer zijn examen niet. Voorkom teleurstelling, dure lesmaterialen en lange trajecten en kies in Mierlo voor TheorieLokaal:

  • Wij motiveren je en zorgen ervoor dat je na 2 dagen af bent van het examen;
  • Ons slagingspercentage is ongelooflijk hoog met 99%;
  • Zak je helaas toch, dan krijg je korting op de nieuwe cursus en het examen;
  • Onze tarieven zijn zeer scherp en je betaalt nooit te veel.

Wil je graag meer weten? Volg dan een gratis proefles (1,5 uur).

Vele positieve reacties

Inmiddels hebben duizenden kandidaten via ons in de regio Mierlo hun theorie examen gevolgd. Ook zijn een aantal rijscholen bij ons aangesloten en ze raden hun leerlingen aan om bij ons een theorie cursus te volgen. Het is mogelijk om dit zelfs gratis te doen bij een rijlespakket. Onze aangesloten rijscholen vertellen je graag meer. En Zehra vindt: ‘Ik zou het iedereen aanraden om theorieles te nemen!’

Ga ook voor onze theorie (cursus)

Wil jij in Mierlo ook goed theorie oefenen en theorie leren, zodat je helemaal voorbereid bent op je theorie rijexamen? Kies dan voor kwaliteit en betaalbaarheid met TheorieLokaal. Op onze website zie je wanneer de eerstvolgende cursus wordt gegeven. Ook vind je hier een online contactformulier, zodat je je direct kunt aanmelden. Wil je ons liever persoonlijk spreken, dan kun je bellen naar 06-41278856. In de regio Mierlo staan wij klaar om jou op weg te helpen naar je rijbewijs!

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha

Je theorie-examen halen binnen 24 uur? Kies TheorieLokaal!

Vraag nu een gratis proefles aan