Settings

Onze cursus

Eigen lesmethode

TheorieLokaal heeft een eigen lesmethode ontwikkelt waarin je de theorie zowel kan leren als kan oefenen. De theorie leren en de theorie oefenen zijn de sleutel tot het behalen van het CBR theorie-examen.

Met behulp van door ons zelf ontwikkeld 3D lesmateriaal krijgt u de theorie overzichtelijk gepresenteerd en uitgelegd. Hierdoor kunt u de lesstof snel overzien en begrijpen.

Het theorie-examen

Het theorie-examen auto bestaat uit drie delen:

  1. Gevaarherkenning;
  2. Verkeersregels;
  3. Verkeersinzicht.

Bij de deelname aan het verkeer is het niet alleen van belang dat je weet welke regels gelden, maar je moet ze ook kunnen toepassen in allerlei verschillende situaties.

Onze cursus

Inzicht

In het verkeer wordt er van uitgegaan dat je bepaalde dingen vanzelfsprekend niet doet en andere wel. Daarom is inzicht in het verkeer van groot belang. Je moet bijvoorbeeld inzicht hebben in de toepassing van verkeerstekens en verkeersregels en je moet gevaar tijdig herkennen en weten hoe je daarop moet reageren.

In de auto theorie wordt dan ook ingegaan op o.a. snelheid, remweg, milieu-aspecten, het gebruik van gordels en helmen, in- en uitritconstructies, verlichting,  volgafstand, invoegen etc. Al deze onderwerpen vereisen inzicht in het het verkeer en de verkeersregels en dat je gevaar tijdig herkent.

In onze cursus besteden wij uitgebreid aandacht aan deze drie onderdelen zodat jij optimaal voorbereid aan het theorie-examen kunt beginnen.

Samenwerking met diverse rijscholen

TheorieLokaal werkt samen met diverse rijscholen in de omgeving van Eindhoven. Wanneer u de theoriecursus van Theorielokaal volgt in combinatie met een rijlespakket bij een van de onderstaande rijscholen, dan is de theoriecursus helemaal gratis!

RijschoolValk

RijschoolFeka

Onbeperktrijles

Autorijschoolideaal

theorie24

AutorijschoolKwaliteit

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha

Je theorie-examen halen binnen 24 uur? Kies TheorieLokaal!

Vraag nu een gratis proefles aan