Settings

Theorie Son en Breugel

Snel de weg op in Son en Breugel

Wil jij direct je rijbewijs halen en zelf de weg op kunnen in Son en Breugel? Dan begint je de reis naar het roze pasje met het nemen van lessen en het behalen van je theorie rijexamen. Je kunt zelf aan de slag gaan met een boek en cd, maar cijfers laten zien dat zeker 60 van de kandidaten niet slaagt bij zijn of haar eerste poging. Het is veel effectiever om een goede theorie cursus te volgen. Dankzij de intensieve cursus van TheorieLokaal slaagt maar liefst 99%. Dus voor je het weet kun je dankzij ons de weg op in Son en Breugel!

Hoe werken wij?

Omdat wij onze lesmethode zelf hebben ontwikkeld, kunnen we deze perfect afstemmen op het theorie leren en theorie oefenen. Zo bereiden we je goed voor. Je krijgt twee achtereenvolgende dagen les bij ons, tot wel vijf uur per dag. Daarnaast vragen we je om thuis in Son en Breugel ook te blijven oefenen. Aan het einde van de tweede dag sluiten we de cursus af met een examen bij het CBR theorie. Haal jij het dan ook?

Son en Breugel

Waarom onze cursus?

Zelf aan de slag gaan met theorie leren, kan geen kwaad. Maar wij adviseren je wel om dit aan te vullen met onze (theorie) cursus om je optimaal voor te bereiden. Het is niet voor niets dat diverse rijscholen graag met ons samenwerken. Les je ergens anders in Son en Breugel of heb je zelf al een examen aangevraagd? Dan ben je alsnog van harte welkom en profiteer je van vele voordelen:

  • Bij ons kun je rekenen op een slagingspercentage van 99%;
  • Wij hanteren zeer scherpe prijzen, dus je betaalt nooit meer dan nodig is;
  • Ook hoef je geen boeken of materiaal aan te schaffen, want wij zorgen voor lesmateriaal;
  • Ons team reserveert voor jou het examen bij het CBR en regelt het vervoer;
  • En heb je toch pech en zak je? Dan mag je tegen korting de cursus opnieuw doen.

Over het (theorie) examen

Wat kun je eigenlijk precies verwachten bij het examen en hoe gaat dat precies? In onze cursus staan we hier uitgebreid bij stil, zodat jij je goed voor kunt bereiden in Son en Breugel. Een aantal handige dingen om te weten:

  • Je maakt het examen op de computer en moet al je spullen in een kluisje bewaren. Niets mag mee naar binnen;
  • Het eerste onderdeel is Gevarenherkenning en bestaat uit 25 vragen. Per vraag krijg je 8 seconden bedenktijd. In totaal moet je er 13 goed hebben;
  • Het tweede onderdeel is Verkeersinzicht en Verkeersregels. In totaal zijn dit 40 vragen en moet je er minimaal 35 goed hebben;
  • Aan het einde van het theorie rijexamen zie je direct of je bent geslaagd en of je tevreden naar huis kunt gaan in Son en Breugel.

Interesse in onze cursus?

Denk jij dat wij jou perfect kunnen helpen bij het halen van je theorie examen in Son en Breugel? Kijk dan op onze website wanneer we weer een cursus aanbieden en meld je snel aan. Wil je graag een proefles van anderhalf uur volgen? Dan is dat ook geen enkel probleem. Je kunt ons hierover bellen (06-41278856) of een bericht sturen via het online contactformulier op onze site. Samen zorgen we ervoor dat jij snel de weg op kunt in Son en Breugel!

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha

Je theorie-examen halen binnen 24 uur? Kies TheorieLokaal!

Vraag nu een gratis proefles aan