Settings

Theorie cursus

Intensieve theorie cursus

Wil jij een theorie cursus gaan volgen om het examen bij het CBR te halen? Dan juichen wij van TheorieLokaal dat alleen maar toe. Je hebt dan namelijk veel meer kans om te slagen. Cijfers laten zien dat 60 tot 80% de eerste keer zakt voor zijn theorie, omdat er niet voldoende geleerd en voorbereid is. Met onze cursus ga je zeker weten voorbereid de toets maken. In twee dagen stomen wij je helemaal klaar. Wij denken dat je het gaat halen. Jij ook?

99% kans om te slagen

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een eigen methode ontwikkeld, die heel effectief is. We vertellen je hoe het examen eruitziet, geven heldere uitleg en bieden de ruimte om vragen te stellen.

De cursus duurt twee opeenvolgende dagen en iedere dag duurt vier tot vijf uur. We sluiten de tweede dag af met een bezoek aan het CBR, waar je op mag voor je theorie. Maar liefst 99% van onze cursisten slaagt dan meteen!

Theorie cursus

Daarom kies je onze cursus

Onze theorie cursus is zo succesvol dat ook diverse rijscholen met ons samenwerken. Zij laten hun leerlingen bij ons hun theorie halen en wanneer ze een pakket hebben, dan krijgen ze de cursus zelfs gratis. Ook wanneer je elders lest of zelf al een examendatum hebt gepland, kun je nog steeds bij ons meedoen aan de cursus. Dat heeft diverse voordelen:

  • Naast een slagingspercentage van 99%;
  • Bieden wij je hele scherpe prijzen aan;
  • En hoef je geen lesmateriaal aan te schaffen;
  • Bovendien kun je een gratis proefles volgen;
  • En wanneer je zakt, kun je met korting opnieuw de cursus volgen.
  • Twijfel je nog aan onze expertise? Kijk dan op onze site naar de recensies van vele tevreden klanten. Wij hebben inmiddels vele duizenden cursisten geholpen.

Meld je vandaag nog aan!

Wil jij zeker weten je theorie halen? Kom dan langs bij TheorieLokaal! Op onze website zie je wanneer de eerstvolgende cursusdata zijn en kun je je direct aanmelden. Heb je nog vragen over de theorie, onze lesmethode of wil je een gratis proefles volgen? Bel dan naar 06-41278856. Je mag ook via ons online contactformulier een berichtje achterlaten en wij zullen dan zo snel mogelijk antwoorden. Haal je theorie snel en eenvoudig met onze theorie cursus!

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha

Je theorie-examen halen binnen 24 uur? Kies TheorieLokaal!

Vraag nu een gratis proefles aan