Settings

Theorie examen oefenen

Met ons je theorie examen oefenen

Ga jij zelf aan de slag met je theorie examen oefenen? Denk je dat het voldoende is om een lesboek door te lezen en een oefentoets te maken? Dan heb je veel geluk nodig. Cijfers laten namelijk zien dat 60 tot 80% van de kandidaten zakt bij de eerste poging, omdat ze zich niet goed voorbereid hebben, niet weten wat ze kunnen verwachten of simpelweg niet snappen wat er wordt bedoeld. Met TheorieLokaal gaan we intensief het examen oefenen en maar liefst 99% slaagt bij de eerste poging, dus jij ook!

Hoe doen wij dat dan?

In een tweedaagse cursus gaan we intensief oefenen met de stof aan de hand van door onszelf ontwikkeld lesmateriaal. Je krijgt heldere uitleg en de kans om vragen te stellen. Zo maak jij je de theorie helemaal eigen. Ieder dag ben je vier tot vijf uur bezig. Aan het einde van de tweede dag nemen wij je mee naar de examenlocatie en maak je het theorie examen. Wij regelen alles voor je, zodat jij je alleen maar hoeft te controleren op de inhoud.

Waarom dan TheorieLokaal?

Vele duizenden kandidaten hebben al kunnen profiteren van onze succesvolle aanpak. Ook zijn er diverse rijscholen, die in combinatie met een lespakket onze theoriecursus gratis aanbieden. Maar ook wanneer je elders lest of zelf al een examendatum hebt gepland voor je theorie, kun je bij ons komen oefenen. Dat heeft voor jou veel voordelen:

  • Je betaalt een scherpe prijs;
  • Je hebt 99% kans dat je slaag;
  • Je mag een proefles komen volgen;
  • Je hoeft geen boeken of cd te kopen;
  • Je mag de cursus met korting opnieuw doen als je zakt.

Theorie examen oefenen

Wat kun je zelf doen?

Hoewel wij natuurlijk aan de slag gaan om met jou het examen te oefenen, kun je zelf ook het een en ander doen:

  • Let goed op tijdens de cursus en stel vragen;
  • Eet en drink goed, want je moet tijdens het examen je drie kwartier concentreren;
  • Ga op tijd naar bed, zodat je niet oververmoeid bent;
  • Wees ontspannen: de wereld vergaat niet als je zakt.

Haal snel je theorie examen!

Omdat het doen van een examen al spannend genoeg is, nemen wij jou veel uit handen. Zo reserveren wij een plek voor je bij het CBR en zorgen wij voor het vervoer. Ook regelen wij het lesmateriaal. Jij hoeft alleen maar je best te doen. Leuker kunnen we het niet maken, maar wel gemakkelijker. Kijk op onze site voor cursusdata of bel ons voor meer informatie: 06-41278856. Je mag ook via ons contactformulier een bericht achterlaten. Hopelijk kom je snel met ons je theorie examen oefenen!

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha

Je theorie-examen halen binnen 24 uur? Kies TheorieLokaal!

Vraag nu een gratis proefles aan