Settings

Theorie examen auto

Theorie examen voor de auto halen?

Ben jij bezig met je theorie examen auto? Dan kun je dit helemaal zelf aanpakken door een boek te lezen en met een cd-rom te oefenen. In de praktijk geeft dat niet altijd het gewenste resultaat: maar liefst 60 tot 80% zakt bij de eerste poging. Vaak hebben ze dan niet goed geleerd of snappen ze de stof onvoldoende. Voorkom problemen met je theorie en haal het examen voor de auto snel dankzij TheorieLokaal. Dankzij ons slaagt 99% direct!

Hoe doen wij dat?

Eigenlijk is het heel eenvoudig. Je komt twee achtereenvolgende dagen bij ons langs voor een intensieve cursus. Iedere dag gaan we vier tot vijf uur aan de slag met de theorie. We sluiten de tweede dag af met het echte examen. We regelen jouw vervoer naar het examen met de auto. Jij hoeft je alleen maar te richten op de toets. Zo kun jij je optimaal voorbereiden dankzij onze heldere uitleg, gelegenheid om vragen te stellen en ruimte om te oefenen.

Over het theorie examen

Tegenwoordig is het theorie examen volledig digitaal en maak je het op de computer. Dit betekent dat al je spullen in een kluis stopt en dan in een apart lokaal de toets maakt:

  • Je krijgt allereerst vragen over Gevarenherkenning (25 vragen, 8 seconden bedenktijd en minimaal 13 goede antwoorden);
  • Dan krijg je vragen over Verkeersregels en Verkeersinzicht (40 vragen en minimaal 35 goede antwoorden);
  • Ben je klaar? Dan krijg je direct te zien of je het examen gehaald hebt.

Theorie examen oefenen

Profiteer van vele voordelen

Wil jij ook via ons je theorie rijexamen halen? Dan profiteer je van de volgende voordelen:

  • 99% kans om te slagen;
  • Hele scherpe prijzen;
  • Geen lesboeken nodig;
  • Wij regelen alles voor je (examen aanvragen en vervoer);
  • Iedereen is welkom, bij welke rijschool je ook lest.

Wanneer wil je beginnen?

Zie jij jezelf al rondrijden in je eigen auto? Dan moet je alleen nog lessen, je rijexamen (theorie en praktijk) halen en bij een garage of dealer de auto van je dromen kopen. Met dat laatste kunnen we je niet helpen, maar we beloven je wel een goede voorbereiding. Kijk op onze website voor data van de eerstvolgende cursus. Wil je graag een proefles volgen of heb je nog vragen? Laat het ons dan weten via ons online contactformulier of bel naar 06-41278856. Haal jij ook bij ons je theorie examen auto?

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha

Je theorie-examen halen binnen 24 uur? Kies TheorieLokaal!

Vraag nu een gratis proefles aan