Settings

Theorie examen

Gegarandeerd je theorie halen?

Omdat het halen van je rijbewijs al spannend en duur genoeg is, bieden wij van TheorieLokaal je de mogelijkheid om je theorie examen snel en goedkoop te halen. Je wordt dankzij onze unieke lesmethode in één dag perfect voorbereid op de stof. De dag erna maak je het examen. Wist je dat maar liefst 99% van al onze leerlingen slaagt voor het examen? Wil jij ook snel en voordelig je theorie halen? Ontdek dan snel onze bijzondere cursus!

Hoe ziet het theorie examen eruit?

Wanneer je rijbewijs B wilt halen, dus voor de auto, dan ziet het examen er als volgt uit:

  • Gevarenherkenning: in dit eerste deel krijg je 25 vragen, waarbij je 8 seconden hebt om te beslissen. Je moet er minimaal 13 of meer goed hebben;
  • Verkeersregels en Verkeersinzicht: in dit tweede deel krijg je 40 vragen (30 Verkeersregels en 10 Verkeersinzicht) en je moet er minimaal 35 of meer goed hebben.

Hoe gaat het examen precies?

Je maakt het examen op de computer bij het CBR (Centrum Bureau Rijvaardigheidsbewijzen). Wanneer je kiest voor de cursus bij ons, dan regelen wij je inschrijving. Je legt je spullen in een kluisje en kunt het examen gaan maken op een computer die voor jou is aangewezen. Na afloop krijg je meteen de uitslag te zien en zie je welke vragen je fout had. Zo weet je precies aan welke theorie je nog moet werken.

Theorie examen

Onze unieke lesmethode

Inmiddels hebben al meer dan 1000 kandidaten hun theorie geleerd dankzij onze eigen methode. Het gaat hierbij om een theoriecursus op twee achtereenvolgende dagen. Iedere dag duurt vier tot vijf uur. Op de tweede dag doe je het theorie examen bij het CBR. Iedereen is bij ons welkom, bij welke rijschool je ook lest. Bovendien profiteer je van:

  • Onze unieke slagingsgarantie van maar liefst 99%;
  • Binnen 24 uur kun je klaar zijn met je theorie;
  • We geven je een gratis proefles (theorie of praktijk);
  • Je hebt geen lesboek of andere materialen nodig;
  • Wij regelen als voor je examen bij het CBR.

Heb je interesse?

Wij zijn zeer overtuigd van de door ons ontwikkelde methode. Daarom kunnen wij deze voor een zeer lage prijs aanbieden. Haal je het toch niet, dan krijg je korting op de theoriecursus en het examen. Mooier kunnen we het niet maken voor je! Heb je interesse gekregen? Neem dan contact met ons op via 06-41278856 of stuur ons een e-mail via ons online contactformulier. Wil jij gegarandeerd je theorie halen, kom dan een cursus bij ons volgen voor je theorie examen!

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha

Je theorie-examen halen binnen 24 uur? Kies TheorieLokaal!

Vraag nu een gratis proefles aan