Settings

Theorie leren

Moeiteloos je theorie leren

Vind je het lastig om discipline op te brengen en zelf aan de slag te gaan om je theorie te leren? Of snap je de stof niet helemaal? Dan biedt de theoriecursus van TheorieLokaal uitkomst. Wanneer jij je aanmeldt, dan ga je twee achtereenvolgende dagen intensief aan de slag met de theorie. Dankzij onze unieke lesmethode en heldere uitleg kun je simpel en snel leren wat je moet weten. Vele duizenden cursisten gingen je voor en bij ons heb je 99% kans dat je slaagt. Laat ons je helpen!

Hoe pakken wij dat aan?

Het geheim van onze lesmethode zit ‘m in de door onszelf ontwikkelde aanpak waarbij leren wordt gecombineerd met uitleg en oefenen. Op die manier maak je jezelf de theorie eigen. Op twee achtereenvolgende dagen gaan we aan de slag, vier tot vijf uur per dag. Aan het einde van de tweede dag zorgen wij ervoor dat je een examen kunt maken bij het CBR. Ook brengen wij je naar de locatie. Zo kun je meteen zien of al je leren effect heeft gehad.

Daarom kies je onze cursus

Diverse rijscholen bieden bij een rijlespakket een gratis theoriecursus van ons aan. Heb je een andere rijschool of heb je zelf al een examendatum voor je theorie geregeld? Ook dan kun je bij ons terecht en kunnen we je veel leren. Je profiteert van de volgende voordelen:

  • Zeer scherpe prijzen die vooraf bekend zijn;
  • Aanschaf van boeken of cd’s is niet nodig;
  • Gratis proefles volgen van 1,5 uur;
  • Hulp bij vragen en tips om te leren;
  • Wij regelen alles rond het examen voor je.

Maar ook als het misgaat, dan staan we voor je klaar. Je kunt dan opnieuw de cursus volgen en opgaan voor je theorie tegen een fikse korting. Zo wordt zakken meteen minder erg.

Theorie leren

Met ons je theorie examen halen?

Maak het jezelf niet moeilijker dan nodig is en schakel onze hulp in bij het theorie leren. Wij hebben vele jaren ervaring en weten precies waar we op moeten letten. Zo begeleiden we je naar een succesvol eindresultaat. Meer weten? Neem dan contact met ons op en bel naar 06-41278856 of laat via ons online contactformulier een bericht achter. Ook kun je een gratis proefles aanvragen, zodat je zelf kunt ervaren hoe wij jou de theorie leren.

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha

Je theorie-examen halen binnen 24 uur? Kies TheorieLokaal!

Vraag nu een gratis proefles aan