Settings

Theorie oefenen

Kom bij ons je theorie oefenen

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het theorie oefenen? Dan helpen wij van TheorieLokaal je graag. Dankzij onze intensieve theorie cursus ben je na twee dagen helemaal klaar voor het maken van het examen. Bij ons krijg je een duidelijke uitleg en kun je vragen stellen. Bovendien oefenen we ook met examens. Inmiddels hebben duizenden kandidaten dankzij ons bij de eerste keer hun theorie gehaald. Behoor jij ook straks tot die groep?

Ontdek onze unieke aanpak

Omdat wij de huidige lesmethoden ontoereikend vonden, hebben wij zelf een aanpak ontwikkeld. Die houdt rekening met het uiteindelijke rijexamen, zodat onze kandidaten precies weten wat ze kunnen verwachten. Het examen bestaat uit:

  • 25 vragen Gevarenherkenning en minimaal 13 goed. Oefenen is hierbij erg belangrijk. Door het vaak te doen, doe je ervaring op met situaties en de vraagstelling;
  • 40 vragen Verkeersinzicht en Verkeersregels en minimaal 35 goed. Hierbij komt voor een belangrijk deel uitleg kijken. Daarnaast oefenen we dit ook met examens, zodat je jezelf kunt testen en leert waar je nog aan moet werken.

Aan het einde van de tweede dag maak je bij het CBR je examen theorie. 99% van onze cursisten slaagt direct. En heb je pech? Dan kun je met korting de cursus opnieuw doen.

Wat kun je zelf nog doen?

Wij helpen je al een eind op weg, maar uiteindelijk zul jij zelf je theorie moeten halen. Daarom geven je graag nog een aantal tips:

  • Gebruik de cursustijd goed en stel vragen;
  • Blijf thuis goed theorie oefenen;
  • Zorg dat je goed uitgerust bent voor beide dagen;
  • Eet en drink goed, zodat je je kunt concentreren;
  • Blijf ontspannen en doe je best. Meer kun je niet doen.

Theorie oefenen

Ook oefenen met ons?

Oefening baart kunst, zeggen ze weleens. Blijf oefenen met de theorie en kom bij ons langs om een cursus te volgen. Dan kan het theorie examen je bijna niet meer ontglippen. Nieuwsgierig naar de cursusdata? Kijk dan op onze website. Wil je een gratis proefles aanvragen of meer informatie krijgen? Neem dan contact met ons op via het formulier op onze site of bel ons: 06-41278856. Wanneer je met theorie wilt oefenen, dan zijn wij jouw beste keuze!

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha

Je theorie-examen halen binnen 24 uur? Kies TheorieLokaal!

Vraag nu een gratis proefles aan