Settings

Theorie Valkenswaard

Unieke en succesvolle theorie cursus

Kun jij niet wachten om je rijbewijs te halen en over de weg te scheuren in Valkenswaard? Dan heb je vast al lessen genomen of ga je binnenkort beginnen. Maar voor je aan het praktijkexamen mag beginnen, moet je nog je theorie rijexamen halen. Dankzij TheorieLokaal is dit voortaan een fluitje van een cent in Valkenswaard. Wij bieden een unieke lesmethode aan, waarbij je in 2 dagen wordt voorbereid op het examen. Maar liefst 99% slaagt!

Over het theorie examen voor de auto

Wij krijgen vaak vragen over de inhoud van het theorie rijexamen. Dit examen maak je op de computer bij het CBR en bestaat uit 2 delen:

  • Gevarenherkenning: 25 vragen, waarvan je er 13 goed moet hebben;
  • Verkeersinzicht en Verkeersregels: 40 vragen, waarvan je er 35 goed moet hebben.

Wij staan in Valkenswaard uitgebreid stil bij deze onderdelen en de inhoud van het examen. Ook bieden we je volop mogelijkheden om de theorie te oefenen.

Hoe ziet onze cursus eruit?

Omdat wij ons niet konden vinden in bestaand lesmateriaal (cd’s en boeken) hebben we onze eigen unieke lesmethode ontwikkeld. In Valkenswaard ligt het accent van de theorie cursus op theorie leren en oefenen. Dat doen we door gerichte uitleg en veel oefenen. Op twee achtereenvolgende dagen gaan we aan de slag. Iedere dag ben je wel 4 tot 5 uur bezig met de stof van het CBR theorie. Aan het einde van de cursus maak je het examen. En de kans is groot dat je geslaagd naar huis gaat in Valkenswaard!

Valkenswaard

Wij regelen alles voor jou in Valkenswaard

Omdat het maken van een theorie examen al spannend genoeg is en wij je alle tijd en aandacht willen geven om te leren en te oefenen, regelen wij alles voor je. Dit betekent dat je in Valkenswaard nergens omkijken naar hebt:

  • Wij regelen namelijk je examen bij het CBR;
  • Ook zorgen we voor vervoer naar de examenlocatie;
  • Je hoeft geen boeken of cd’s te kopen, daar zorgen wij voor;
  • Twijfel je nog? Volg dan een gratis proefles van 1,5 uur;
  • Heb je al een examendatum? Volg dan toch onze cursus.

Haal jij straks ook binnen 24 uur je CBR (theorie)?

Wil jij straks ook rond kunnen rijden in Valkenswaard? Dan is het halen van je CBR theorie examen al een goede eerste stap. Wij bieden je een klantvriendelijke en snelle manier om dit voor elkaar te krijgen. Laat ons je helpen. Voor je het weet, heb jij dan dat theorie examen gehaald in Valkenswaard. Bel naar 06-41278856 voor meer informatie of laat een bericht achter via ons contactformulier. We reageren dan zo spoedig mogelijk. Voor een theorie cursus zijn wij in Valkenswaard jouw beste keuze!

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha

Je theorie-examen halen binnen 24 uur? Kies TheorieLokaal!

Vraag nu een gratis proefles aan