Settings

Theorie Veldhoven

Snel de weg op in Veldhoven?

Kijk jij ernaar uit om snel zelf de weg op te mogen met de auto in Veldhoven? Dan heb je misschien al rijlessen genomen. Wat je ook nog zult moeten doen, is bij het CBR je theorie examen halen. Voor veel mensen is dit een flinke kluif, want het vraagt om discipline om zelf met de stof bezig te gaan. Bovendien kun je geen vragen stellen. Geen wonder dat 60-80% bij de eerste keer zakt. Daarom organiseert TheorieLokaal een unieke theorie cursus voor jou in Veldhoven. Met onze unieke lesmethode heb je 99% kans van slagen!

Hoe werkt het precies?

Eigenlijk is onze unieke methode heel simpel. Twee dagen lang ga je in de regio Veldhoven intensief bezig met theorie leren en theorie oefenen. Dat doe je onder begeleiding van onze ervaren docenten en in kleine groepen.

Iedere dag ben je vier tot vijf uur bezig. Aan het einde van de tweede dag zorgen wij ervoor dat er een examen voor jou is gereserveerd bij het CBR. Je kunt dus meteen je opgedane kennis toetsen. Bijna al onze leerlingen slagen direct. Heb jij pech en zak je? Dan krijg je korting op de nieuwe cursus en het bijbehorende examen.

Veldhoven

Hoe ziet het examen eruit?

Je maakt het theorie rijexamen op locatie bij het CBR. Al je spullen leg je in je kluisje en daarna mag je op de computer aan de slag met:

  • 25 vragen over Gevarenherkenning, waarbij je per vraag 8 seconden bedenktijd hebt (minimaal 13 goed om te slagen);
  • 40 vragen over Verkeersregels en Verkeersinzicht (minimaal 35 goed om te slagen).

Ook in de theorie (cursus) komt uitgebreid aan bod hoe het theorie examen zal verlopen. Op die manier kunnen we veel stress bij jou in Veldhoven wegnemen.

Nog wat laatste tips

Bedenk vooral goed dat het fijn is om binnen 24 uur je CBR theorie toets te halen. Lukt dat niet, dan is er geen man overboord in Veldhoven. Je mag het namelijk blijven proberen. Dat kost je wel wat geld, maar er zijn verder geen voorwaarden aan verbonden. Nog wat laatste tips:

  • Ga op tijd naar bed in Veldhoven, zodat je goed uitgerust bent;
  • Eet en drink goed, zodat je in staat bent om je 3 kwartier te concentreren;
  • Blijf rustig bij het theorie examen en schiet niet in de stress;
  • Gebruik de theorie cursus goed, let op en stel vragen. Zo maak je je de stof eigen;
  • Blijf de (theorie) oefenen, zodat je went aan de vraagstelling van het CBR.

Vragen? Neem contact op!

Fantaseer jij er stiekem al over om te mogen autorijden in Veldhoven? Zet dan vandaag de eerste stap en ga je theorie rijexamen halen. Of je nu bij een aangesloten rijschool lest of niet, je bent bij ons altijd welkom. Vraag naar de mogelijkheden en bel: 06-41278856 of stuur ons een bericht via het contactformulier op de site. Op onze website kun je zien wanneer de eerstvolgende cursus is. Ben jij de volgende die slaagt in Veldhoven?

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha

Je theorie-examen halen binnen 24 uur? Kies TheorieLokaal!

Vraag nu een gratis proefles aan