Settings

Theorie Weert

Vlug je theorie op zak in Weert

Denk je al vaak na over de auto waarmee je Weert onveilig gaat maken? Dan wordt het tijd om ook aan je rijbewijs te gaan werken. Het halen van je theorie examen is alvast de eerste stap richting het roze pasje. Bij TheorieLokaal helpen we je hiermee graag in Weert. Daarom hebben we een unieke lesmethode ontwikkeld, waarmee je tijdens een intensieve en tweedaagse cursus in de regio Weert alles leert over de theorie. 99% slaagt direct voor het bijbehorende examen bij de CBR theorie.

Over onze unieke lesmethode

Wij werken niet met bepaalde lesboeken of cd’s, maar hebben ons eigen materiaal ontwikkeld. Je hoeft dus niets te kopen. Ook geven wij je een heldere uitleg, is er ruimte voor vragen en kun je volop theorie leren en theorie oefenen. Op die manier maak je je de stof snel eigen. Iedere dag ben je minstens 4 tot 5 uur bezig en ook adviseren we je om thuis in Weert aan de slag te gaan. Zo maak je optimaal gebruik van de theorie cursus.

Theorie Weert

Over het (theorie) rijexamen bij het CBR

Tegenwoordig maak je het examen op de computer bij het CBR. Wij regelen dit voor jou, zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken. Ook regelen wij het vervoer voor jou. Maar daarna zul je zelf aan de bak moeten. Je spullen bewaar je in een kluisje en op de computer maak je drie kwartier lang een (theorie) rijexamen met:

  • 25 vragen over Gevarenherkenning, waarvan je er 13 goed moet hebben;
  • 40 vragen over Verkeersregels en Verkeersinzicht en je moet er hier maar liefst 35 goed hebben.

Wanneer je klaar bent, krijg je meteen te zien of je bent geslaagd. Bijna al onze leerlingen slagen de eerste keer en gaan met het examen op zak naar huis in Weert.

Daarom kies je voor TheorieLokaal

Volg je rijlessen bij een van de door ons aangesloten rijscholen? Dan kun je gratis de (theorie) cursus volgen in combinatie met een rijlespakket. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Heb je een andere rijschool in de regio Weert of heb je al een examen aangevraagd, dan ben je alsnog van harte welkom bij ons. Je profiteert dan van:

  • 99% kans dat je ook direct slaagt, zoals duizenden andere kandidaten;
  • Een gratis proefles van 1,5 uur als jij dat wilt;
  • Het niet hoeven te kopen van lesboeken of cd’s;
  • Scherpe prijzen, bij ons betaal je nooit meer dan nodig is;
  • Slaag je helaas niet, dan mag je met korting alles opnieuw doen.

Wil je contact opnemen?

Ben je overtuigd van de kracht van onze lesmethode in Weert en wil je zelf ook aan de cursus deelnemen? Kijk dan op onze website naar beschikbare data. Heb je nog vragen en wil je meer weten? Bel dan snel naar 06-41278856. Je mag ook via onze site een bericht achterlaten en wij laten dan zo spoedig mogelijk van ons horen. Wat kunnen we voor jou doen in Weert?

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha

Je theorie-examen halen binnen 24 uur? Kies TheorieLokaal!

Vraag nu een gratis proefles aan